Interim management

het beste resultaat voor uw organisatie

Profiel

Ik ben Lia van der Knijff, Interim Manager met ruime ervaring in de ICT en zakelijke dienstverlening. Haal je mij in huis dan komt een energiek resultaatgericht persoon binnen. Beoogde resultaten worden in korte tijd behaald door mijn prestatiegerichtheid, organisatievermogen, verantwoordelijkheidsbesef, klantgerichtheid en stijl van leidinggeven.

Mijn stijl van leidinggeven kenmerkt zich door:
– Veel verantwoordelijkheid bij de mensen zelf neerleggen;
– Vertrouwen hebben in en geven aan professionals en hun expertise;
– Mensen om me heen verbinden, inspireren en stimuleren in eigen groei en ontwikkeling;
– Aanzetten tot grotere prestaties en het verleggen van eigen grenzen.

Ik kijk naar buiten en breng mijn observaties naar binnen om organisaties zich bewust te laten worden van hun klanten en bij te dragen aan het verbeteren van de organisatie, slagkracht en klantgerichtheid. Ik zie en creëer kansen, leef en voel in wat nodig is en neem daarop actie. Samen met het team pragmatische en betrouwbare oplossingen realiseren die passen bij het DNA van de klant.

Als mens en professional ben ik een verbinder. Door de souplesse waarmee ik mij beweeg en communicatie op alle niveaus binnen en buiten de organisatie ontstaan verbindingen die bijdragen aan een gedragen eindresultaat.   

Mij kun je uitdagen met complexe programma’s of projecten, veranderopdrachten, opzetten of (re)organisatie van bedrijven / afdelingen / teams. Mijn focus ligt altijd op het voldoen aan de behoefte van de klant en het in gang zetten van een nieuwe koers. Daar krijg ik als mens en professional energie van en maakt mij blij.

Mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ik in korte tijd productief ben en uitzonderlijke situaties snel eigen maak. Organisaties kunnen daarbij rekenen en vertrouwen op mijn expertise, verbindend vermogen, creativiteit en stralende lach.

“Als je nergens voor staat kun je ook nergens voor vallen”