Referenties

Jaap Verhagen – Programma Manager impuls eID                                          “Ik heb Lia leren kennen met als eigenschappen mensgericht, resultaatgericht, vakinhoudelijk kundig en sensitief. Lia is een bevlogen projectmanager die prettig communiceert en altijd open staat voor haar collega’s, teamleden en programmamanager. Het was fijn om met haar samen te werken”.

Hans Verweij – Directeur Projecten ICTU                                                             Lia van der Knijff heeft bij ICTU meerdere opdrachten uitgevoerd. Het betrof hier de rol van projectmanager bij het realiseren en implementeren van digitale voorzieningen. Zo heeft zij een rol gespeeld bij de ontwikkeling en inbeheername van de stelselvoorzieningen, het BSN-koppelregister en het Publiek Middel. Lia is vooral sterk in het snel organiseren van een projectteam en het in beweging krijgen van de omgeving van stakeholders rondom een project. Lia weet de mensen binnen het projectteam te enthousiasmeren (ook in hectische tijden), waarbij ze ook de persoonlijke binding met haar collega’s zoekt, en is in staat draagvlak te creëren rondom een keten van verschillende partijen. Vooral in projecten waar draagvlak een ding is, is de meerwaarde van Lia groot. Lia is in staat om hierbij op meerdere niveaus slagvaardig te opereren.

Hugo Butter- Programma Manager ICTU
“Lia is realistisch, dynamisch en in staat om een complex proces zorgvuldig te managen. Zij gaat voor het beste resultaat en houdt daarbij rekening met de belangen van betrokken ketenpartijen. Haar brede kennis en ervaring van de E-overheid hebben een constructieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van verschillende bouwstenen van de digitale overheid zoals eID en de Stelselvoorzieningen. Ook op persoonlijk vlak is het prettig samenwerken en sparren met Lia; toegankelijk, humoristisch, scherp en altijd een oplossingsgerichte houding”.

Peter Leijdsman – Voormalig Servicemanager BSNk bij BZK/Logius
“Ik heb met Lia samengewerkt in het project BSN-koppelregister waar zij projectmanager is. Ik heb Lia leren kennen als een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid met een duidelijke focus op de resultaten. Ze weet binnen haar projectteam voor een uitstekende werksfeer te zorgen. Dit doet zij met kleine ludieke acties, persoonlijke aandacht en een gezonde dosis humor. Verder is ze iemand die makkelijk schakelt met stakeholders op alle niveaus”.

Tom Peelen – Voormalig Stelselarchitect bij BZK/Logius
“Resultaat gericht, zakelijk, open, empathisch en betrouwbaar. Zo heb ik Lia leren kennen. Op de een of andere manier krijgt zij het altijd voor elkaar om snel succes te boeken en mensen samen te binden. Duidelijk in wat zij wil bereiken, maar ook luisterend. Ik vind het een groot plezier met Lia samen te werken.”

Gertie Dullens – Voormalig Manager Dienstverlening bij BZK/Logius
“Lia is een echte people manager. Door haar open houding weet zij mensen te binden en tot hogere prestaties te brengen. Lia is direct en kan gevoelige punten op tafel brengen zonder dat de ander in de verdediging gaat. In tegendeel, het lukt Lia om draagvlak te krijgen voor de veranderingen die zij inzet. Dit gecombineerd met haar resultaatgerichtheid maakt Lia tot een waardevolle interim manager.”

Jan Willem van Holst – Voormalig Directeur Verzekeringen bij Yarden
“Ik heb Lia leren kennen als een enthousiaste collega, die recht op haar doel afgaat maar dit wel planmatig doet met oog voor de realiteit van de organisatie. Gedreven marketeer zonder gebreken van een vakidioot.”

Dirk de Koning – Voormalig Consultant bij het Kadaster
“Lia is not only a sharp and analytical person but also a very creative and pleasant person to work with. Trustworhty and warm personality. 
Great to have her on your team, while a the same time she is a strong personality with her own ideas and opinion. Teamplayer.”